Lotte

Lotte

Lotte er vores mindste pony. Ikke mere end 90 cm høj og meget sød. Hun tager sig godt af de mindste børn. Hun kan bedst lide hvis man nusser hende roligt og giver sig god tid til at strigle og sadle. Hun laver sjældent numre på vores turen, men nyder skoven sammen med flokken.

Tarzan

Tarzan

Tarzan er vores eneste vallak. Han er stærk og elsker fart i skoven. Men han er også meget rolig på staldgangen og elsker at blive snakket med. Fordi Tarzan er en stærk pony med en stor personlighed, kan man forledes til at tro, at man skal være en skrap rytter. Men Tarzan vil ikke styres med magt, men med en kærlig hånd, der inviterer til samarbejde. Kan du det, giver Tarzan dig en fantastisk oplevelse.

Prinsenssen

Prinsessen

Prinsessen er staldens springpony. Hun vandt EM i 2009 under navnet Asjumenau VH Watershoot. Prinsessen elsker stadig at springe, men er blevet for gammel til det høje stressniveau en pony skal igennem for at være ægte stævnehest. Hun nyder ture i skoven og kan være meget rolig og kælen. Hvis man tænder hende ved en galoptur, kan man tydelig mærke hendes vindergen og du skal være rolig for at få hende afslappet igen. Men Prinsessen gør altid hvad der bliver sagt.

Karolien

Karolien

Karolien Vané Drifte var egentlig opgivet som ridehest. Hun smed alle af og viste tydeligt at vi ikke skulle forsøge at sætte os op på hende. Hendes venstre bagknæ låste, hvis hun havde stået for længe stille. Karolien havde fået et lille hingsteføl og hun havde ikke meget sul på kroppen da hun ankom.

Alligevel viste hun mig, at hun gerne ville lege og have massere af kontakt. Det blev en lang rejse, at få Karolien til der, hvor hun er nu og jeg var tæt på at opgive, da min læge syntes jeg kom med for mange skader. Men nu har jeg den bedste lead, både for mig og for resten af stalden. Hun er kærlig i sit lederskab, hun er majestætisk og er en leder, fordi hun forventer at være det.

Lucy

Lucy

Lucy er vores nyeste pony og fuld af kærlighed. De fleste fjordheste er robuste, men Lucy er meget blød om hjertet og vil så gerne gøre det rigtige. Hun er meget opmærksom på sin rytter og bliver frustreret, hvis hun bliver skubbet og hundset med. Jo mere nærvær og fokus Lucy får af dig, jo mere blød og kælen bliver hun. Hun har en dejlig gang og sætter benene solidt og roligt i skoven.