Tlf 31 70 74 60 - E-mail: line@hestekraefter.com

En lille virksomhed med fokus på samvær og hygge

Velkommen til Hestekraefter

Hvad tilbyder jeg?

 

Jeg tilbyder kurser til børn og unge og der ønsker større selvværd og stærkere selvfølelse og til familier der ønsker oplevelser, der knytter dem sammen og hvor mor og far også kan nyde dagen.

 

Jeg bruger heste i mine workshops, fordi de er skabt til at spejle vores indre. Deres liv har været afhængige af at kunne spejle og tolke alle flokkens medlemmer og reagerer.

Hestene er også perfekte til at hjælpe os mennesker, med at finde mere mindfulness og ro i os selv. Heste lever altid i nuet og bruger alle deres sanser i samarbejdet.


Teenagere med Hestekræfter

Workshop for unge, der vil finde vejen med mod og selvværd og stærkere selvfølelse.

læs mere her: http://www.hestekraefter.com/index.asp?loadContent=375708

 


Juletur og juletræ til familien

Skal i hente familiens juletræ i hestevogn?

Læs mere her: http://www.hestekraefter.com/index.asp?loadContent=414900

 


Tweens med Hestekræfter

Læs mere her:

http://www.hestekraefter.com/index.asp?loadContent=406531

 


Luksusdag for dig og dit barn

For barnet er det noget af det dejligste, at ens far eller mor vil tilbringe tid sammen med én. Det giver selvværd at blive prioriteret, men i en travl hverdag, kan det være svært at finde den fornødne tid. Men ikke desto mindre er det vigtigt for en god relation. Derfor kan en omsorgsdag med nærvær og gode oplevelser, være noget i sammen mindes tilbage til, med glæde og varme.

 

Tryk her http://www.hestekraefter.com/index.asp?loadContent=414900 for at læse mere om workshoppen Luksusdag for dig og dit barn.

 


Hvorfor er prisen ikke den samme som på rideskolen?

Det er vigtigt at mine ponyer, nyder samværet med mennesker og derfor kan jeg ikke bruge dem til gæster hver dag, eller flere gange om dagen, som en rideskolepony bliver brugt.

Ligesom når skal lærer et nyt menneske at kende, skal man investere tid på relationen til ponyen.

 

De familier der har været her ude, har alle bemærket den ro, der har været i kontakten mellem barn og pony, når vi er kommet tilbage i stalden. Der er altid god tid til at være sammen med ponyerne. Børnene går ofte rundt i boksen med ponyerne, hygger, snakker både med hinanden og med ponyerne. Det er virkelig en fantastisk oplevelse, der giver så meget mening for mig.

 

Når jeg arbejder med mine ponyer og hest, er det med massere af tålmodighed og uden tvang. Derfor har jeg også fået fantastiske rideheste ud af dem, trods de var opgivet af andre. 

 

Hver gang jeg møder en ny hest, bliver jeg beriget med nye tilgange til livet. Hvis vi møder dem med åbent sind og nysgerrighed, kan vi lærer meget om os selv. Den indstilling har jeg også brugt i min tilgang til verden omkring mig, og det føles som om jeg ikke skal kæmpe mere, for at være den jeg er.


Få en nem hjemmeside med god support