Tlf 31 70 74 60 - E-mail: line@hestekraefter.com

Hvem er jeg?

Min store passion er, at få mennesker til at føle, at de kan noget og er noget, fordi de er den bedste til at være dem selv.

Det kan være gennem et uddannelsesforløb eller en oplevelse, der kan gøre det muligt at mødes i et fællesskab.

Jeg ønsker at give oplevelser videre, der vækker minder eller kan blive et minde for jer. Et minde, som hvis jeg går i teatret og får en oplevelse, der betyder noget for mig, eller når jeg hører et stykke musik, jeg kan vende tilbage til, fordi det giver mig værdi i mit liv.

Jeg har mange gode oplevelser med heste, fra før jeg fik børn og har nu fået det sammen med mine egne børn. En oplevelse af fælleskab i vores familie.

Jeg har tilredet mange heste, men har fået en større udfordring af min nye frieser, Karolien. Hun er meget følsom og reagerer kraftigt på min indre stemning.

Hun gjorde mig opmærksom på, hvor vigtigt det er, at være i nuet og være opmærksom på omgivelserne, uden at lade tankerne flyve frem og tilbage på alle mine andre gøremål.

Karolien ramte lige ind i mit ømme punkt: Nærvær, som jeg har forsøgt at tilstræbe mig ved meditation, yoga og diverse wellness-ophold.

Hun har vist mig vejen til at være i nuet og jeg øver mig stadig, fordi mit arbejds- og familieliv er fuld af krumspring.

Giv din teenager Hestekraefter

Min selvudvikling sammen med mine heste, ville jeg ønske jeg havde oplevet tidligere i mit liv. Hvis bare der havde været en underviser eller mentor, der havde vist mig vejen til mit eget hjerte, viste vejen til hestens hjerte, var vejen med heste blevet mere klar for mig. 

Vejen behøver ikke tage 40 år for din teenager. 

Jeg har i mit arbejdsliv som lærer mødt mange unge, der finder det svært at leve op til samfundets krav, uden at overskrive sin egen intigritet. Derfor tog en uddannelse som Teenpower Teacher Trainer hos Hverdagens Helte og Pia Beck Rydahl viste mig en ny vej, hun havde udviklet sammen med Jesper Juhl. En vej der kan hjælpe den unge med respektere sig selv og få et styrket selvværd. Denne vej ville jeg gerne have været på i mine teenageår, og denne vej skal vi gå på, ifølgeskab med de smukke og troværdige heste, der guider os ind til vores eget hjerte.

Luksusdag for dig og dit barn

Jeg forestiller mig, at jeg ikke er den eneste, der har samme lyst til at finde ro og tid til mine børn. -Et sted hvor jeg, som forælder kan slappe af og nyde dagen sammen med mit barn. Et sted hvor du kan være nærværende sammen med dit barn og give dig selv og dit barn Hestekraefter i jeres relation.

-Derfor kom jeg på ideen Hestekraefter.

Jeg vil gerne dele den vidunderlige tid, jeg har med hestene og mine børn, med andre. Jeg vil give familier mulighed for, at møde ponyer, sig selv og hinanden. Det skal være dage pakket ind i forkælelse, dage som jeg selv gerne vil være på, med mine børn.

Den blødhed og nysgerrighed mine heste har lært mig at være i, elsker jeg. Det er den måde jeg forsøger at være i alle livets facetter. Jeg syntes, at jeg har fundet en vej, der lykkedes oftere, efter jeg har bragt hestene ind i vores familieliv.

 

Ønsker du at forkæle dig selv, dit barn eller din familie? Så skriv til mig og fortæl mig, hvilken oplevelse I har brug for.

 

De bedste hilsener fra Line Hummel, mor til tre, underviser, lærer og Teenpower teacher.

 
Få en nem hjemmeside med god support