Tlf 31 70 74 60 - E-mail: line@hestekraefter.com

Karoline Vané Driftes genoptræning

Vi er nået langt i træningen, men Maria fra Møllehøjens Heste, må hjælpe med at få Karoliens opmærksomhed skærpet og løsne hendes ryg. Den spænder op, fordi hun har en svag venstre bagpart og venstre knæ.

Lotte

er vores mindste pony. Ikke mere end 90 cm høj og meget sød. Hun tager sig godt af de mindste børn. Hun kan bedst lide hvis man nusser hende roligt og giver sig god tid til at strigle og sadle. Hun laver sjældent numre på vores turen, men nyder skoven sammen med flokken.


Tarzan

er vores eneste vallak. Han er stærk og elsker fart i skoven. Men han er også meget rolig på staldgangen og elsker at blive snakket med. Fordi Tarzan er en stærk pony med en stor personlighed, kan man forledes til at tro, at man skal være en skrap rytter. Men Tarzan vil ikke styres med magt, men med en kærlig hånd, der inviterer til samarbejde. Kan du det, giver Tarzan dig en fantastisk oplevelse.


Prinsessen

er staldens springpony. Hun vandt EM i 2009 under navnet Asjumenau VH Watershoot. Prinsessen elsker stadig at springe, men er blevet for gammel til det høje stressniveau en pony skal igennem for at være ægte stævnehest. Hun nyder ture i skoven og kan være meget rolig og kælen. Hvis man tænder hende ved en galoptur, kan man tydelig mærke hendes vindergen og du skal være rolig for at få hende afslappet igen. Men Prinsessen gør altid hvad der bliver sagt. 


Lucy

er vores nyeste pony og fuld af kærlighed. De fleste fjordheste er robuste, men Lucy er meget blød om hjertet og vil så gerne gøre det rigtige. Hun er meget opmærksom på sin rytter og bliver frustreret, hvis hun bliver skubbet og hunset med. Jo mere nærvær og fokus Lucy får af dig, jo mere blød og kælen bliver hun. Hun har en dejlig gang og sætter benene solidt og roligt i skoven. 

Få en nem hjemmeside med god support