Pige nusser med heste til Luksusdag for dig og dit barn

Den næstbedste julegave til det hesteinteresserede barn

Hænger dit barn ud af vinduet, når I kører forbi en fold med heste og er julegaveønsket en pony?
Her har du mulighed for at opfylde ønsket, ved at give dit barn sin helt egen pony for en hel dag, med alt hvad der hører til.

Dit barn får udlevet ønsket om egen pony. Ønsket om at strigle, nusse, flette og ikke mindst at ride en tur i skønne omgivelser, i vores smukke skov. Der skal morgenfodres, lukkes ud, muges, spises snacks, tale heste, heste og heste.

Andre siger:

Så fantastisk en dag – tak for den.

En mor, Om Luksusdag

Det kan altså virkelig noget, samværet med de empatiske dyr. Det er fedt, der er kommet en mulighed, vi har ledt og ledt og ledt.

Thea Rydahl, Om Luksusdag

Kære Line. Tak for en vidunderlig dag i selskab med dig og dine heste. Det er et fantastisk sted du har og vi er glade for at du vil dele det med os. Børnene fandt hestelegetøjet frem med det samme vi kom hjem og har nu opkaldt heste og ridepigerne efter jer. Jeg er helt sikker på vi kommer igen, så håber der snart bliver mulighed for det. Fantastisk at se min datter rykke sig så meget på en dag – tak igen for en skøn oplevelse og dag.

En mor, Om Pas en pony

Dagens oplevelser:

Vi starter med at morgenfodre kl. 8:00.
Hestene lukkes ud og så skal der muges, fejes og gives hø og halm. Seletøjet skal efterses og vi skal have en sund snack at styrke os på, inden hestene tages ind på staldgangen. Vi strigler, nusser, sadler ponyerne og tager en tur i vores smukke skov. Vi rider ca. en time. Kan du ikke ride, bliver du trukket af os, eller en af dine forældre. Så sadler vi af og spiser vores medbragte madpakker i rytterstuen.

Det praktiske til den Perfekte julegave
Varighed: 8-13:00
Dato: lørdag d. 25/1 2020
Pris: 699 kr.
Du kan vælge at have mor eller far med, eller du kan være her selv, sammen med mig og de andre på holdet.