Kunsten at omgås heste

At passe en hest er også – men ikke kun – dejligt dyresamvær og hårdt arbejde. Det stærke selvværd gemmer sig i alle de små sejre, børnene overkommer i løbet af et par timer i hestenes nærvær. Hvad enten det er at rense hovene på egen hånd, mærke forbindelsen og fordybelsen i samværet med de store dyr; sørge for hestens behov, få den til at følge med – eller stoppe, når man rent faktisk mener stop. Kurset handler om selvværd, samvær og kunsten at sige fra og sætte grænser – camoufleret i hestenusning, oplevelser i naturen og arbejdet med at passe en rigtig levende pony.

Ikke et ridehold – men bliv alligevel en dygtig rytter

Det er ikke et ridehold. Vi skal strigle, græsse med ponyerne, tage på tur i den store hestevogn, fodre, muge ud, lære hestenes signaler at kende – og hvordan vi selv skal gøre, for at hestene forstår vores signaler. På den måde bliver vi alligevel dygtigere ryttere, hvis vi ønsker at lære at ride på et andet tidspunkt.

Vil du med?

Holdet oprettes med mellem 8 og 10 deltagere, og løber fra 23. januar og til 1. april – 10 undervisningsgange. Ingen samling i uge 6. I uge 8 mødes vi om formiddagen i stedet. Holdet foregår på Vibesøvej 3 i Gundsømagle. Børnene kan tage bus 358 mod Stenløse, og bliver hentet ved det nærmeste busstoppested.

Kunsten at omgås heste

Aldersgruppe: 3. – 6. klasse.

Tidspunkt: Torsdage fra 15.30 – 17. Første gang den 23. januar. I uge 8 holder vi formiddagssession – nærmere info følger. (Pause i uge 6)

Pris: 1100,-/sæson. Indbetales sammen med barnets navn på Mobile Pay til 31 70 74 60 (Line Hummel)